Erbjudande

 

Aktuella erbjudanden:

 

20% rabatt på dessa 2 fantastiska nattkrämer! 
 
Erbjudandet gäller juli ut eller så länge som lagret räcker! Gäller ej i webbshoppen och kan ej kombineras med andra erbjudanden!
 
TOTAL CORRECT hydrate är mild och intensivt återfuktande nattkräm som verkar på alla ålderstecken.
 
Sammansättningen är intensivt återfuktande och anpassad för torr och känslig hud. NeoGlukosamin exfolierar huden milt och stimulerar kollagenproduktionen, vilket ger ökad spänst och fasthet till huden.
 
ULTRA RESTORATIVE CREME:
 
En avancerat återfuktande och reparerande nattkräm som innehåller glukonolakton och laktobionisk syra för att fördröja hudens åldrande, minskar förekomsten av fina linjer och rynkor samt verkar antioxiderande och återfuktande. Denna ultramjukgörande kräm kan användas såväl dag som natt och gör huden mjuk, smidig med en långvarig återfuktning och massor av lyster. För användning dagtid kompletteras den med SPF. Passar utmärkt som kompletteringsbehandling till patienter som genomgår ytlig peeling, mikrodermabrasion, laserbehandling eller behandling med retinoider som kan ge en särskilt torr och känslig hud. Eller i kalla klimat där huden behöver extra skydd och återfuktning!
 
 
 

 

 
 
 
Scroll to Top